Formulare utile in procedura medierii

Proces verbal de informare

Prin acest proces-verbal partea/partile sunt informate gratuit cu privire la mediere si avantajele acesteia conform Legii nr. 192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de mediator, modificata si completata, a Legii nr. 202/2010 privind unele masuri pentru accelerarea solutionarii proceselor si a Legii nr. 115/2012.

Invitatie la mediere

Prin acest formular, īn baza art.44 alin. (2) din Legea nr.192/ 2006 , partea isi exprima optiunea cu privire la acceptarea sau neacceptarea procedurii de mediere.

Formular acceptare mediere

Prin acest formula se accepta invitatia la mediere adresata de catre una sau mai multe parti ORI nu se accepta invitatia la mediere.

Invitatie la mediere

Prin acest formular, īn baza art.44 alin. (2) din Legea nr.192/ 2006 , partea isi exprima optiunea cu privire la acceptarea sau neacceptarea procedurii de mediere.

Cerere mediere pentru o parte

Cerere mediere pentru o parte se completeaza īn cazul īn care medierea NU este solicitata de toate partile disputante.

Cerere Mediere pentru toate partile

Cererea de mediere pentru toate partile se completeaza īn cazul īn care medierea este solicitata de toate partile disputante.

Acord de mediere

Acordul de Mediere are valoarea unui īnscris sub semnatura privata si poate fi supus verificarii notarului public īn vederea autentificarii ori, dupa caz, īncuviintarii instantei de judecata.

Contract de premediere

Obiectul contractului de premediere consta in efectuarea demersurilor suplimentare ulterioare procedurii informarii gratuite prevazute de legea nr. 192/2006 si legea nr. 115/2012, avānd drept scop initierea procedurii de mediere, precum si acceptarea medierii.

Contract de mediere

Prin contractul de mediere, partile īsi exprima acordul cu privire la declansarea medierii, cooperarea lor īn acest scop, utilizarea tuturor mijloacelor folosite de mediator si cu privire la respectarea regulilor aplicabile medierii, conform termenilor si conditiilor, stipulate īn acest contract.

Proces Verbal de inchidere a medierii

Prin acest proces verbal se va consemna rezultatul medierii.

Proces-verbal privind prezenta partilor la mediere

Se incheie in cadrul procedurii de mediere care face obiectul contractului de mediere al Birou Mediator Marius-Catalin Predut īn care dl. Marius-Catalin Predut are calitatea de mediator.